أخبار ساخنة

ordforråd sortering for børn (gratis pdf-fil)


 
Vores gruppe på Facebook

👇👇👇


Et diagram er et vigtigt værktøj, som du kan stole på for at introducere nye oplysninger grafisk. At inkludere et diagram i din undervisningsproces kan hjælpe dig med at illustrere numeriske data som sammenligninger og tendenser, så det er lettere for læseren at forstå.

Vi kan tilskynde vores tudenter til at kategorisere de nye ord ved at bruge en spændende strategi, der kaldes Word Sorts.  studerende kan sortere ordene i alle kategorier, der giver mening for dem, og tilskynde til kritisk tænkning og kreativitet .


 Lærere kan bruge denne strategi, før de læser. Det vil give en lærer mulighed for at se, hvad hans eller hendes studerende allerede ved om den nye lektion . Lærere kan også bruge det efter læsning til at vurdere deres studerendes forståelse af de præsenterede koncepter.

vores gratis orddiagrammer kan bruges til at give vores lærere mulighed for at introducere de nye ord, som studerende vil se i teksten. Lærere kan bruge dem til at vide, hvor meget eleverne ved om det nye emne. Vi kan ordne disse chrts på et passende sted til at gøre studerende bekendt med det nye ordforråd om det nye emne.


Lærere kan tilskynde deres studerende til at lave lignende orddiagrammer med nye og forskellige ord, der passer ind i de navngivne kategorier. Download

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة

he